TAG's FotoPage

By: TAG TAG

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Thursday, 29-Oct-2009 01:19 Email | Share | | Bookmark
Magnum PI - Menyiasat BOH

tak brp hijaulah..
ehhhh....nak terbang
moh BOH..
View all 8 photos...
Off to CH doing research about BOH - or TEA in general as part of our group assignment and is also compulsory. Journey from KL starts at 3.00am and arrived CH about 9.00am.

p/s: Tak boleh drive exceed 90km/hr siaplah passenger kat belakang menarik rambut aku. Aku kalau tak drive laju-laju skit mulalah ngantuk. Aduii....




Monday, 12-Oct-2009 07:49 Email | Share | | Bookmark
Mee Hoon Mama ku

Mee Hoon Goreng Mama memang sodap!
anak siapa lah ni!
phewwwwhhhh....lama tak update.

Masa bulan ramadhan 2009 hari itu mama ku memang sibuk menjahit. Mama menjahit dan terus menjahit. Kalau hari cuti lepas solat subuh mama mengadap mesin dan terus menjait sehingga Zuhur. Rehat sekejap dan kemudian lepas solat zuhur sambung lagi. Kelihatan Mama ku dah macam Zombee. Dalam kepala otak mesti siap jahitannya sehingga request untuk menggoreng mee Hoon sedap mama pun kecundang.

Namun lepas Ramadhan akhirnya mama penuhi juga permintaan kami gara-gara kawan Adik nak datang raya. Habislah tiga....tiga... pinggan Mee Hoon Mama ku aku bedal. Memang sodap. Bukan selalu mama FREE kan mama kan....!



Friday, 22-Feb-2008 06:11 Email | Share | | Bookmark
Hari Ini Dalam Sejarah : my first pay

first pay cq
RM590 lepas tolak EPF etc
Toffex Bin Abdul Ghani
This is my first pay cq. Bukan nak megahlah. Tapi untuk memberi ingatan betapa kecilnya nilai wang sekarang. Aku sebenarnya bekerja suka-suka. Menghabiskan masa dan supaya tidak boring. Not bad jugaklah staff kat Isetan KLCC tu. Mereka semuanya very helpfullah. Tambahan aku plak dah ada nama glamour.

Aku ingat macam-macam boleh beli dengan first cq ni:
Pertama: nak tukar handphone
Kedua: nak beli kasut
Ketiga: nak tukar itu dalam punya pakailah
Keempat: of course makan
Kelima: mama&papa
Keaenam: adik

Banyaknya dalam list. Tapi boleh cut down. Nak cut yang mana satu ni? PErghhhh...aku ingat nak laminate sajalah cq ni...tapi lepas 6 bulan tak laku lagi...bank-in duit pula yang habis. Tak taulah???...





Monday, 17-Dec-2007 03:27 Email | Share | | Bookmark
Angkasawan to be...

eeee..best nyerr!!!
Cheeeehhhhh....aku memang nak que jadi angkasawan negara tapi tak tau tahun berapa. Mungkin time aku nanti banyak pertemuan-pertemuan baru di temui. Sekarang gazette baru!
"Semoga dilalui dek air"



Saturday, 20-Oct-2007 04:20 Email | Share | | Bookmark
Hari Graduasi 2007

Which one is me?
Maner?
Dengan Cik Gu Shafiza
View all 8 photos...
To all my friends I wish you all Good Luck in the SPM 2007 exam. May you all get the best SPM 2007 result; be able to further study and also success in future undertaking.



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net